T 033 494 02 54 • E info@kendro-stijl.nlBent u op zoek naar huur sta op stoel zonder elektra?

Huur sta op stoel: Kijkt u dan eens naar de Bib, de mechanische sta op stoel! Deze handige sta op stoel is ook te huur.
De Bib is een moderne sta op stoel zonder motor.  De Bib staat voor “Back in Balance” of “Blijf in Beweging”. Je moet met de Bib stoel in beweging komen om op te staan. Deze moderne sta op stoel is, behalve een stoel die erg goed zit, dus óók een actief hulpmiddel. Ideaal om voor korte of langere tijd te huren.

Zelfstandig en Zelfredzaam blijven met de Huur sta op stoel.

Huur sta op stoelHet kunnen opstaan vanuit een stoel is een heel belangrijke beweging voor de zelfstandigheid en mobiliteit van mensen. Zodra we deze beweging (tijdelijk) niet meer zelf kunnen uitvoeren, ontstaan er allerlei problemen in het dagelijks leven. Simpele dingen als naar het toilet gaan of een kopje koffie halen worden ineens dagelijkse knelpunten. Als mensen niet meer zelfstandig op kunnen staan, worden ze al snel afhankelijk van zorg. Daarom wordt de opsta beweging ook wel de ”sleutel tot zelfstandigheid” genoemd. Dat houdt in dat je deze beweging zo lang mogelijk zelfstandig moet blijven maken. Als het niet anders kan, dan gewoon met een huur sta op stoel, een tijdelijk hulpmiddel.

Over het algemeen sta je 20 tot 25 keer op per dag.
Wanneer u een knie operatie of heup operatie moet ondergaan, dan is een huur sta op stoel ideaal. Als het opstaan moeizaam gaat, dan probeer je dit uit te stellen en zo nodig te verminderen. Dus ga je een kopje koffie halen èn een andere actie uitvoeren. Normaal zou u hier waarschijnlijk twee keer voor op staan. Wanneer het opstaan echter zonder problemen gaat, dan zal u vaker op staan. Hierdoor bouwt u, zonder dat u het merkt meer spierkracht op. Met de huur sta op stoel kan u gemakkelijk opstaan en blijft u in beweging.

Ergotherapeuten zijn enthousiast over de werking van deze huur sta op stoel de Bib!

Huur sta op stoelHet zorgt ervoor dat je door de regelmatige beweging van het op staan, meer kracht gaat ontwikkelen. Omdat je dit eigenlijk niet opmerkt met deze moderne sta op stoel, gaat het geleidelijk en wordt het steeds gemakkelijker. Door een huur sta op stoel te gebruiken na een operatie zal het u minder moeite kosten om op te staan. Hierdoor behoudt u uw spierkracht.

Ideaal voor aan een tafel of bureau en werkt altijd!
Opstaan doe je zelf met deze moderne sta op stoel. De mechanische sta op stoel heeft nog een groot positief punt en dat is de goeie “zit” van de stoel. Omdat de Bib een sta op stoel zonder motor is, kan je deze overal plaatsen en ben je niet gebonden aan een stroomvoorziening. Je kan deze moderne sta op stoel zowel in een zithoek gebruiken als aan een eetkamertafel. Uiteraard kan de Bib ook aan een bureau geplaatst worden. Aan de achterkant van de Bib zit een handige leuning waar mee je de stoel gemakkelijk kan verplaatsen.

Een moderne sta op stoel voor aan een eetkamertafel of zithoek.
Het uiterlijk van deze huur sta op stoel zonder motor is blank hout met een afwasbare bekleding. Uitgevoerd in verschillende zithoogtes en zitdieptes.

Opstaan doe jezelf met de huur sta op stoel de Bib!