T 033 494 02 54 • E info@kendro-stijl.nlSta op stoel zonder motor

Een sta op stoel zonder motor voor aan de eetkamertafel!

Sta op stoel zonder motorDus geen elektra, accu of snoeren over de vloer! Een moderne sta op stoel met de uitstraling van een gewone stoel. De Bib is een mechanische moderne sta op stoel, zonder motor, elektra of een accu.

Een bijzonder innovatieve stoel, die er voor zorgt dat je gemakkelijk op staat en er tevens voor zorgt dat je in beweging blijft. De naam “de Bib” staat voor “Back in Balance” of “Blijf in Beweging”.

Meer bewegen zorgt voor minder zorgen!
Deze sta op stoel uit Amersfoort is een moderne sta op stoel en een actief hulpmiddel. Je moet immers in beweging komen om op te staan.

Over het algemeen sta je 20 tot 25 keer op per dag. Wanneer dit zonder problemen gaat en je dit in je eigen tempo kan doen, dan vergroot dat de zelfstandigheid èn zal je vaker op staan. Omdat deze sta op stoel zonder motor werkt, beweeg je meer en blijf je fit. Ergotherapeuten zijn enthousiast over de werking van deze moderne sta op stoel.

Hij doet het niet!
Toen een meneer A. de Bib stoel probeerde, riep hij teleurgesteld uit dat de stoel het niet deed. Hij was gewend om met zijn elektrische sta op stoel omhoog te komen. Nadat ik hem had uitgelegd dat hij “zelf” op moest staan doormiddel van de balans van de Bib en zijn eigen kracht, was hij verbaasd dat hij zelfstandig op kon staan, zonder energie van buiten af. Zo kan iemand vanuit een passieve situatie met de juiste hulpmiddelen gewoon zelfstandig overeind komen.

Ideaal voor aan een tafel of bureau en werkt altijd!
Sta op stoel zonder motorDe moderne sta op stoel uit Amersfoort staat inmiddels door heel Nederland en de reacties zijn zeer goed. De “zit” van de stoel wordt als zeer goed ervaren. Een grote groep waar deze stoel in huis staat is boven de 90 jaar en woont nog zelfstandig. Tevens voor mensen met rugklachten is de Bib stoel zeer geschikt. Verder zijn er o.a. mensen met Parkinson, polyneuropathie, cva, reuma en knie- en heupproblemen die deze sta op stoel gebruiken.

Sta op stoel de Bib heeft nog een groot positief punt en dat is de goeie “zit” van de stoel. Omdat de Bib een sta op stoel zonder motor is kan je deze moderne sta op stoel overal plaatsen, zowel in de zithoek als aan een eetkamertafel. Met de mooie rvs leuning aan de achterkant kan je de stoel verschuiven. Hierdoor is deze innovatieve sta op stoel overal plaatsbaar. Verder is de Bib stoel leverbaar in verschillende zithoogtes en zitdieptes, zodat deze sta op stoel zonder motor geschikt is voor zowel, kleine- als grote mensen.

Ook voor de jongere generatie is deze moderne sta op stoel een oplossing. Je kan de Bib stoel aanpassen naar jouw smaak. Buiten de standaard modellen is bijna alles mogelijk. Een rode Bib met een zebra bekleding of een blanke stoel met een blauwe visleren bekleding!

Opstaan doe je zelf met deze moderne sta op stoel uit Amersfoort!