T 033 494 02 54 • E info@kendro-stijl.nlEen leuke sta op stoel

Een leuke sta op stoel: Maak kennis met een leuke sta op stoel, de Bib! Een vreemde naam voor een leuke sta op stoel. De Bib staat voor “Back in Balance” of “Blijf in Beweging”.  Geen ouderwets model, maar een Scandinavisch georiënteerde leuke sta op stoel.  Uitgevoerd met veel houten onderdelen waarvan het rugpand speciaal in Finland wordt gevormd.

leuke sta op stoelDe Bib stoel is een mechanische sta-op stoel, enig in zijn soort. De Bib is een kwalitatief hoogwaardige design stoel mèt een innovatieve functie. Werkt altijd en zonder problemen in je eigen tempo opstaan. Geen snoeren of accu’s en overal plaatsbaar.

Je moet met de Bib stoel in beweging komen om op te staan. Deze leuke sta op stoel is, behalve een stoel die erg goed zit, dus óók een actief hulpmiddel. Ideaal om aan een eetkamertafel of bureau te plaatsen. Een bijzonder innovatieve stoel, die er voor zorgt dat je gemakkelijk op staat en er tevens voor zorgt dat je in beweging blijft.  Over het algemeen sta je 20 tot 25 keer op per dag. Wanneer dit zonder problemen gaat en je dit in je eigen tempo kan doen, dan vergroot dat de zelfstandigheid èn zal je vaker op staan.

Ergotherapeuten en fysiotherapeuten zijn enthousiast over de de manier van opstaan met deze leuke sta op stoel. Door de normale manier van opstaan, sta je goed en stevig op de grond. Bovendien moeten de armleuningen lang zijn en voldoende grip bieden. Deze factoren voorkomen het vallen bij het opstaan. Hierdoor vergroot je het zelfvertrouwen word je gestimuleerd om meer te bewegen.

Een heel aantal mensen hebben problemen met opstaan. Niet alleen de ouderen, maar ook de jongeren met verschillende aandoeningen hebben problemen met opstaan. Omdat de Bib stoel geen grote massieve sta op stoel is, maar qua uiterlijk oogt als een gewone stoel zal de drempel een stuk lager worden om deze leuke sta op stoel in een huis te plaatsen.

De Bib is een leuke sta op stoel op de juiste hoogte, waar je lekker in zit. Met het sta op mechanisme is het een actief hulpmiddel. Er is een hoog en en een laag model, met verschillende zitdieptes en hoogtes van de armleuning. Doormiddel van verschillende pootjes is de stoel gemakkelijk op de juiste hoogte in te stellen.

De Bib is een leuke sta op stoel, qua werking, maar ook door de variëteit aan mooie stoffen in prachtige kleuren. Zeegroen, kobaltblauw, helderrood en warm oker zijn een paar voorbeelden hoe je deze leuke sta op stoel uit kan laten voeren. Zelfs een zebra bekleding behoort tot de mogelijkheden.

Deze leuke sta op stoel de Bib heeft nog een groot positief punt en dat is de goeie “zit” van de stoel. Omdat de Bib een sta op stoel zonder motor of accu is kan je deze leuke sta op stoel overal plaatsen.

Voor meer informatie over deze leuke sta op stoel bel 033 49 402 54

Zoek je een Een leuke sta op stoel? Opstaan doe jezelf met sta op stoel de Bib!