T 033 494 02 54 • E info@kendro-stijl.nlSta op stoel Leusden

Sta op stoel Leusden: Een sta op stoel zonder motor, voor o.a. aan een eetkamertafel, die er voor zorgt dat je gemakkelijk op staat en er tevens voor zorgt dat je in beweging blijft.

de Bib” staat voor “Back in Balance” of “Blijf in Beweging”.

  • Bewegen verbetert uw balans, waardoor het risico op vallen verkleint.
  • Bewegen is goed voor uw mentale gezondheid: het verbetert uw humeur, geeft u energie en vermindert stress
  • Beweging is goed voor bloedcirculatie, ademhaling, spieren, gewrichten en botten
  • Bewegen is goed voor uw geheugen, concentratievermogen en verwerkingssnelheid van informatie
  • Bewegen stimuleert de stofwisseling en heeft een positief effect op uw gewicht
  • Meer beweging verbetert uw loopsnelheid
  • Bewegen verhoogt uw weerstand, houdt u gezond en helpt u daarom om langer zelfstandig en zelfredzaam te blijven
  • Meer bewegen verkleint het risico op botbreuken
  • Beweging verkleint de kans op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2

Sta op stoel LeusdenVaker opstaan verlengt zelfstandig wonen ouderen. Sta op stoel Leusden

Als ouderen dagelijks vaker actief uit hun stoel opstaan dan dat ze nu doen, kunnen ze langer zelfstandig thuis wonen. Dat blijkt uit het proefschrift van Rob van Lummel van het VU medisch centrum. Hij legt in zijn proefschrift uit dat lichamelijke vaardigheden en daadwerkelijke beweging belangrijke voorwaarden zijn om onafhankelijk te blijven.

Opstaan is voor veel ouderen lastig en minder goed opstaan veroorzaakt langere perioden van zitten en is het begin van inactiviteit. Vaker opstaan uit de stoel is cruciaal voor zelfstandig wonen en de eerste stap om meer te gaan bewegen.

 

Sta op stoel LeusdenMeer bewegen zorgt voor minder zorgen! Sta op stoel Leusden.

De Bib, sta op stoel uit Leusden is een moderne sta op stoel en een actief hulpmiddel. Je moet immers in beweging komen om op te staan.

Over het algemeen sta je 20 tot 25 keer op per dag. Wanneer dit zonder problemen gaat en je dit in je eigen tempo kan doen, dan vergroot dat de zelfstandigheid èn zal je vaker op staan. Omdat deze sta op stoel zonder motor werkt, beweeg je meer en blijf je fit. Ergotherapeuten zijn enthousiast over de werking van deze moderne sta op stoel uit Leusden.

 

Een sta op stoel zonder snoeren voor aan de eetkamertafel!

Geen motor, elektra of accu! Een moderne sta op stoel met de uitstraling van een gewone stoel. Deze sta op stoel uit Leusden heeft nog een groot positief punt en dat is de goeie “zit” van de stoel. Omdat de Bib een sta op stoel zonder motor is kan je deze sta op stoel uit Leusden overal plaatsen, zowel in de zithoek als aan een eetkamertafel. Met de mooie rvs leuning aan de achterkant kan je de stoel verschuiven. Hierdoor is deze moderne sta op stoel Leusden overal plaatsbaar.

Een grote groep waar deze stoel in huis staat is boven de 90 jaar en woont nog zelfstandig. De Bib wordt o.a. gebruikt bij mensen met Parkinson, polyneuropathie, CVA, reuma en knie- en heupproblemen en rugklachten.

Ook staat deze sta op stoel uit Leusden bij een mevrouw die de laatste zeven jaar alleen met behulp van haar elektrische sta op stoel omhoog kon komen. Sinds vorig jaar kan ze weer zelfstandig overeind komen bij haar eetkamertafel.

Het is fijn om te zien dat mensen zeer tevreden zijn met deze moderne sta op stoel! Wanneer u deze innovatieve sta op stoel uit Leusden vrijblijvend uit wilt proberen dan kom ik graag bij u langs!

Opstaan doe jezelf met deze innovatieve sta op stoel Leusden!