T 033 494 02 54 • E info@kendro-stijl.nlOver Kendro-stijl

Het verhaal achter de Bib-stoel

Kendro-stijl is een familiebedrijf. Anton is de zoon van een smid en Ineke de dochter van een pottenbakker.

Een aantal jaren geleden ontstond het idee van een mechanische sta-op stoel.

Want waarom zou je door middel van je eigen beweging, balans en kracht niet zelf op kunnen staan? Zonder energie van buitenaf, dus zonder stroom of accu en niet afhankelijk van één plek in de kamer?

Wat volgde was een periode van schetsen, tekenen en prototypes bouwen en testen. Véél testen in nauwe samenwerking met bewegingsdeskundigen, ergotherapeuten en het publiek op de vele beurzen die we bezocht hebben in de afgelopen jaren.

Ook hebben we prototypes uitgeleend aan mensen die o.a. een knie- en heupoperatie hebben ondergaan. Zij waren unaniem van mening dat deze sta-op stoel een enorme hulp is bij het opstaan, zeker ook als een tijdelijk hulpmiddel.

De stoel kreeg de naam ‘de Bib’, wat staat voor ‘Blijf in beweging’. Want om fit en zelfredzaam te blijven moet je blijven bewegen. We nodigen u van harte uit om deze unieke sta-op stoel uit te komen proberen!

Voor onze nieuwste innovatie; www.kendro-care.nl

Anton Tolboom en Ineke Marsman

 

 

Een duurzame sta-op stoel

Voor mensen die moeilijk kunnen opstaan, is er een ruime keuze aan elektrische sta-op stoelen.

Wij hebben gekozen voor een duurzaam alternatief en een sta-op stoel ontworpen waarvoor geen stroom nodig is en geen accu. De onderdelen zijn zo gemaakt dat bijna alles hergebruikt kan worden. Zero-waste is ons uitgangspunt.

Als mensen de stoel niet meer nodig hebben of wensen te gebruiken, dan wordt de stoel door ons teruggekocht. Deze stoelen worden opnieuw bekleed en gaan de verhuur in.

 

 

blank

De Bib-stoel leveren wij in verschillende uitvoeringen.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op