T 033 494 02 54 • E info@kendro-stijl.nlEen sta op stoel die niet prominent aanwezig is!

Een sta op stoel die niet prominent aanwezig is: Geen grote fauteuil, maar een moderne handzame sta op stoel met de uitstraling van een gewone stoel. De Bibstoel is niet prominent aanwezig in uw interieur. Het is een mechanische sta op stoel, zonder motor, elektra of een accu.

Een bijzonder innovatieve stoel, die er voor zorgt dat u gemakkelijk op staat en dat u in beweging blijft. De naam “de Bib” staat voor “Back in Balance” of “Blijf in Beweging”.

 

Een sta op stoel die niet prominent aanwezig is

sta op stoel die niet prominent aanwezig

Meer bewegen zorgt voor minder zorgen! Deze sta op stoel uit Amersfoort is een moderne sta op stoel en een actief hulpmiddel. Je moet immers in beweging komen om op te staan.

Over het algemeen sta je 20 tot 25 keer op per dag. Wanneer dit zonder problemen gaat en u dit in uw eigen tempo kan doen, dan vergroot dat de zelfstandigheid èn zal u vaker op staan. Omdat deze sta op stoel zonder motor werkt, beweegt u meer en blijft u fit. Ergotherapeuten zijn enthousiast over de werking van deze sta op stoel.

Ideaal voor aan een tafel of bureau en werkt altijd!

Omdat de Bib geen prominente plek in neemt en gemakkelijk verplaatst kan worden is deze stoel ideaal voor aan de eetkamer tafel of bureau.

Sta op stoel de Bib heeft buiten het feit dat de stoel niet prominent aanwezig is, nog een groot positief punt en dat is de goeie “zit” van de stoel. Een heel aantal mensen hebben deze moderne stoel aangeschaft alleen al vanwege de goeie zit mogelijkheid. Zeker ook voor mensen met rugklachten is de Bib stoel zeer geschikt. Verder zijn er o.a. mensen met Parkinson, polyneuropathie, reuma, scoliose en knie- en heupproblemen die deze sta op stoel gebruiken. Omdat we de Bib stoel in Nijkerk maken, kunnen we gemakkelijk aanpassingen maken in de stoffering. Dus een extra dik kussen of een extra drukpunt voor de rugleuning. Ook bij speciale zit problematiek kunnen er oplossingen in gemaakt worden.

Opstaan doe je zelf.

Hebt u bijvoorbeeld een probleem met het evenwicht of moet de spierkracht verbeterd worden? Kan u moeilijk opstaan uit de stoel en gebeurt dat nu te weinig? Met deze sta op stoel, die niet prominent aanwezig is in uw interieur en zo uitgevoerd kan worden dat deze bij uw meubels past, is dit een perfecte oplossing.

Wanneer u deze sta op stoel wilt uit proberen, dan kan dat door middel van een afspraak bij ons of bij u thuis!